CNC LAZER BORU VE PROFİL KESİM

CNC LAZER BORU VE PROFİL KESİM Firmamız 2023 yılı itibariyle 15 yıllık CNC Plazma Boru Kesim tecrübesine ilave olarak CNC Lazer Boru ve Profil Kesim hizmetine başlamıştır. Ø25 – Ø355 ölçülerinde ve 1-15mm kalınlığına kadar boruları, 25×25 – 250×250 ölçülerinde ve 1-15mm kalınlığına kadar profilleri lazer ile istediğiniz şekillerde,...

Read More

KALAP-KALDIRMA APARATLARI

Özgün Mühendislik tasarımı olan KALAP Kaldırma Aparatları ile bez sapan, hidrolik sıkıştırma sistemleri  kullanmadan, kaldırılacak ürünün altına takoz koymanıza gerek kalmadan çok pratik olarak boru kaldırabilirsiniz. Kaldırma işlemini yaparken vinç veya kepçe operatörünüzün haricinde malzemeyi bağlamak için ikinci bir personele ihtiyaç yoktur. Yukarıdaki şekilde de görüldüğü gibi KALAP malzemenin üzerine...

Read More

AÇILIM HESAPLARI

Firmamız ilave olarak gerek teknolojik imalat (bunker, gaz kanalları v.b.) gerekse makine imalatı yapan imalatçı firmaların en büyük problemlerinden birisi olan redüksiyon, kesik koni, pantolon, dirsek v.b. gibi her türlü açılım problemlerine çözüm getirmektedir.  

Read More

CNC PLAZMA BORU KESİM

Firmamız cnc plazma boru kesim tezgahı ile imalatçı firmalara 50 mm ile 500 mm çapları arası siyah, paslanmaz ve alüminyum borulara açılı kesim, kurtağzı v.b. gibi boru üzerinde yapılmak istenen her türlü kesimi cnc plazma ile yaparak borulu imalatlarda imalat işçiliğini kolaylaştıracak ve kaliteyi artıracak imkanlar sunmuştur.  

Read More

ÇELİK YAPILAR

Firmamız ; endüstriyel tesis, okul, alış-veriş merkezi, hastane, konut ve işyeri, köprü, depo, hava alanı terminali, otopark uçak hangarı v.b. yapıların çelik taşıyıcı sisteminin proje, imalat ve montajı konusunda hizmet vermektedir.  

Read More